Esküvő videó, Esküvői Cinematográfia | Team
Esküvő, esküvővideó, esküvői videó, esküvői cinematográfia, esküvő szeged, esküvői videózás,
Esküvő, esküvői videó,esküvői videó, esküvői cinematográfia, esküvő szeged, esküvői videózás,
22
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Igény szerint két operatőrt biztosítunk számotokra, hogy egyetlen fontos részlet se kerüljön a feledés homályába. Tehát filmes területen képzett és elismert kollégáink jelentősen nagyobb biztonsággal örökítenek meg minden eseményt, mint egy operatőrrel. Később, ha visszanézitek a esküvői filmeteket, a tapasztalatok szerint mindenki hálás, hogy ezt a megoldást választotta.

A légi felvétel esetében szintén érdemes külön kollégát felkérni, hiszen nagyon szép fentről a táj, de ha éppen a gyűrűt húzod, és az operatőr a felhőket kémleli, azt hiszem nem leszel elégedett.  Mindez mellett minden variáció lehetséges, és az ellenkezője is, tehát a csapat összeállítása megbeszélés kérdése.

Egyéni elképzeléseiteket, kéréseiteket  be lehet építeni az esküvő filmetekbe, de ezt közösen előre meg kell tervezni.  Nyitottak vagyunk az extrém igényekre is, például élő esküvői szertartás közvetítése a neten, vagy speciális elképzelések megvalósítása: például “esküvő a 10 emeletes tetején, érkezés egy különleges járművel”.  Filozófiánk szerint minden kérésre van megoldás, és arra törekszünk, hogy minden elképzelésetek teljesüljön.