Esküvő videó, Esküvői Cinematográfia | Reklámfilmek
Esküvő, esküvővideó, esküvői videó, esküvői cinematográfia, esküvő szeged, esküvői videózás,
Esküvő, esküvői videó,esküvői videó, esküvői cinematográfia, esküvő szeged, esküvői videózás,
22144
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22144,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Reklámfilmek

Reklámfilmek

Konferenciák

Televíziós közvetítés

PR-interjúk

Dokumentumfilmek

Ha bármilyen információt, tartalmat, céget, képviseletet keresünk, ma már elsősorban az internethez fordulunk. A weboldal pedig olyan, mint mi vagyunk. Visszatükrözi igényességünket, elvárásainkat arculatunkat. Mi az ami egy weboldalon megragadja figyelmünket ? A jó kép, az izgalmas videó. Tehát a látogató kiinduló pontja mindig a kép. Ezeknek a videotartalmaknak elkészítésével foglalkozunk, melyek önálló felhasználásuk mellett beágyazhatók facebook instagram és egyéb netes oldalakra. Mindez mellett a komplexitásról sem feledkezhetünk meg. A jó film is igényelheti a megfelelő megjelenési platfromot. Komplett megjelenési felületek kialakításában, kampányok lebonyolításában is részt veszünk.

Referencia partnereink többek között: a Transcommers Kft, ,Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft. Esküvőnyomda, Saira szalon, Arabella Lux

 Munkatarsaink nagy gyakorlattal rendelkező televíziós alkotók, akik sok díjnyertes alkotással rendelkeznek. Foglalkozunk tehát kiállításra készített háttérfilmek készítésével, referencia filmekkel, reklámfilmek készítésével, nagy gyakorlattal rögzítünk konferenciákat, rendezvényeket. A költséghatékonyabb, és precízebb kivitelezés érdekében a technikát, mindig az adott feladathoz illesztjük. Tehát olyan technikával dolgozunk, beleértve a kamerát, és a kamera mozgatóeszközöket, világítást, amelyet az adott feladat megkíván. Tevékenységünk átfogja a televíziós munkák nagy részét. Ismeretterjesztó filmek, dokumentum filmek, konferenciák, kisebb, és nagyobb szabású események rögzítésére is kiterjed. Referenciaként szolgál sok éves tapasztalat, munka, és díjnyertes alkotások.

A filmek megtekintéséhez kérjük kattintson a képekre.

MUNKAFOLYAMAT: Személyes találkozó alkalmával felmérjük az Önök igényeit, majd a film elkészítéshez több tervet dolgozunk ki, és ön kiválaszthatja a legszimpatikusabbat. Ezt követően készítünk egy munkatervet, amelyben további finomhangolásra van lehetőség, Üzletpolitikánk része, hogy Önnel közösen gondolkodunk, és minden költségvetési kérdést takarékossági megoldást figyelembe veszünk, illetve javaslunk. Ön erről is írásbeli összefoglalót kap, és ha elégedett, akkor megkezdjük a film forgatását. Az editálás során a rendelkezésre álló képanyagot kidolgozzuk a meghatározott munkamenet szerint. Utógondozásra is van lehetőség igény szerint, vagyis közösségi oldalak karbantartására.

Kapcsolat:

donatellobox@gmail.com

Tel : 209755048